Så får du ut det mesta av hudvård från Dr Dennis Gross

Så får du ut det mesta av hudvård från Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross Skincare är ett hudvårdsmärke som tillverkar hudvårdsprodukter framtagna ur vetenskaplig forskning och som är skonsam mot alla slags hudtyper och åldrar.

Det som kännetecknar produkterna från Dr Dennis Gross förutom att varumärket ständigt utvecklar sina produkter baserat på den senaste forskningen är att de tillexempel är veganska och parabenfria samt att de inte heller testar produkterna på djur. Ett annat kännetecken är att produkterna ofta har flera olika funktioner, till exempel att de både rengör och exfolierar huden. Anledningen till varför Dr Dennis Gross tagit fram sådana produkter är för att underlätta för användaren, det ska vara enkelt och tidseffektivt att använda produkter från märket.

För att du ska få ut de bästa från din hudvårdsrutin med produkter från Dr Dennis Gross rekommenderas en rutin på fyra steg.

  • Rengöring morgon och kväll. Det första steget i rutinen är rengöring av huden. Kom ihåg att vissa hudtyper kan torkas ut av för mycket rengöring medans andra, så som de med fet hy kan med fördel rengöra ansiktet två gånger per dag.
  • Exfoliera. Det andra steget i rutiner är att exfoliera huden. Exfoliering är ett av de främsta områden som Dr Dennis Gross blivit välkänd från. Exfolieringen görs för att ta bort döda hudceller och ge utrymmer för huden att tillverka nya celler.
  • Återfukta. Det tredje steget i rutinen är att återfukta huden. Välj en kräm som passar din hudtyp. Återfuktning av huden kan till exempel motverka tecken på åldrande.
  • Sist men inte minst bör huden skyddas från yttre påfrestningar, till exempel solens strålar. En skyddande solskyddskräm kan därför vara en passande produkt att använda sig av för att skydda huden mot solen och på så sätt även där förebygga problem kopplade till denna typ av yttre påfrestning.

Ta hjälp av en hudterapeut för få ut de mesta av produkterna från Dr Dennis Gross

Vi vet alla att det både tar tid och kostar en hel del pengar att sätta ihop sin hudvårdsrutin, inte minst om den ska bygga på flera olika steg. Därför är det viktigt att lära känna sin hudtyp och samla på sig mer fakta om vilka typer av produkter som kan hjälpa till att uppnå de resultat man önskar. Är man osäker kan det vara bra att rådfråga till exempel en hudterapeut som kan guida en rätt i vilka produkter från i det här exemplet Dr Dennis Gross man bör använda sig av och vilken typ av rutin som passar att använda för att uppnå ett önskvärt resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *