Brun utan sol – går det att lyckas?

Trött på din glåmiga, bleka och torra hud? Vintern kan förvandla den mest perfekta hyn till en torris. Då solen har rest på semester över ett par månader kan vi inte heller lita på att få någon färg utomhus. Som tur är finns brun utan sol. Men hur lyckas man egentligen? Och finns det en brun utan sol som inte luktar äckligt? Vi har alla tips du kan tänkas behöva.

Så hittar du den bästa brun utan sol-produkten

De stora fasorna med brun utan sol är såklart ett ojämnt, fläckigt och randigt resultat där man på kilometers avstånd ser att man använt just brun utan sol. För att undvika ett sådant resultat är det viktigt att du letar efter produkter med bra kvalitet, som är enkla att applicera själv och som ger en fin och verklighetstrogen färg (orange är alltså inte att rekommendera). Sedan handlar det förstås mycket om smaksak. Vissa föredrar brun utan sol i mousseform, andra i spray och åter andra som kräm. Det görs ständigt nya tester för att kora en vinnare och just nu är följande produkter väldigt välrenommerade:

  • Ida Warg Self-tanning Mousse. Fördelen med den här brun utan sol-produkten är att den är helt vegansk och har en mycket lättapplicerad textur. Du sprutar ut lite mousse i handen och smörjer sedan in kroppen. Produkten ger ett förvånansvärt jämnt resultat utan särskilt mycket ansträngning. Dessutom ett bra pris på endast 114 kronor.
  • TanCan Bronze Self-Tanning Spray. Snäppet dyrare hittar vi den här produkten för 231 kronor. Detta är en brun utan sol-spray som innehåller bronzer. Detta gör att du får en mörkare färg snabbare. Produkten är också vegansk och cruelty-free samt innehåller en bra blandning av återfuktande ingredienser.
  • Aqua-gelée autobronzant från Biotherm, 259 kronor. Den här produkten är en brun utan sol-olja och försedd med en smart pumpfunktion för enklare dosering. Detta serum är otroligt välgörande för huden som blir silkeslen efter bara en användning. Just Aqua-gelée autobronzant från Biotherm har blivit extra uppmärksammad för den som letar efter brun utan sol till ansiktet.
  • Self Tan Milky-lotion från Clarins, 305 kronor. För dig som föredrar en hudkräm och brun utan sol i ett, är detta en bra produkt. Produkten är otroligt mjukgörande och en svalkande lotion som direkt börjar utveckla en fin bränna när den kommer i kontakt med huden. Det blir ett väldigt naturligt resultat.

Kom ihåg att alltid använda appliceringshandskar för att undvika fläckig färg på händerna. Det är också att rekommendera att peela kroppen och smörja in sig ett par dagar innan du ska utföra din brun utan sol-rutin. Vill du ha fler tips, besök skonhetsguiden.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *