Cykelhållare för dragkroken

För den som tidigare använt en klassisk cykelhållare till dragkroken på bilen, finns en rad nyheter som kan intressera! Det har skett en hel del inom produktutveckling av cykelhållare och de moderna alternativen utklassar många av de tidigare cykelhållare som finns kvar. Vi tittar på några av de förändringar som skett under senare år!

Låsbara cykelhållare

Kanske känner många igen hur nervöst det kan vara innan man beger sig ut på tur med cyklarna fast bak på bilen. För att alla cyklar skulle hålla sig på plats fick man använda rep och spännband på ibland ganska nytänkande sätt. Över tid lär man sig hur man bäst surrar fast cyklarna, men för att minimera alla risker hade man en gordisk knut att hantera innan man kunde ta bort cyklarna från bilen och komma åt packningen.

Dagens cykelhållare från Thule är istället låsbara. På så vis minimerar man risken för stöld samtidigt som man slipper att binda fast alla cykelns delar. Det går snabbare att montera cyklarna på cykelhållaren och man kan lika enkelt ta ner dessa igen! En fördel som många uppskattar.

Fällbara varianter

Det händer att man bara vill få tag i sin väska under färdens gång. Helst utan att behöva flytta undan alla cyklar först. Detta är inte någonting svårt eller tungt i och med att cykelhållare kan fällas undan. Det medför att man enklare och snabbare kan hantera såväl packning som fordon utan att någon onödig tid behöver tas i anspråk.

Fastmontering på tak

Orsakerna till att många väljer att transportera sina cyklar på taket varierar. För vissa är det en fråga om att man inte har dragkrok på bilen. Andra har behov av att frakta ett större antal cyklar än vad som får plats på en cykelhållare bak på bilen. De nyare cykelhållare för biltak som tagits fram har en rad fördelar. Bland annat man man smidigare låsa fast cyklarna och montering av stommen går snabbt även för den som inte är van när det rör sig om transport.

För att hitta rätt cykelhållare kan man titta närmare på det utbud som finns via cykelkraft. De har i dagsläget ett stort antal cykelhållare för alla tänkbara behov. vidare kan man införskaffa övriga delar till cykeln med snabb leverans direkt hem till dörren. Att satsa på bra produkter är ofta värt de extra kronorna som krävs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *