Därför behöver din nya iPhone 11 ett skärmskydd

Det finns i grund och botten två olika slags iPhone-ägare. Den ena varianten vill gärna skydda sin nya, dyrbara iPhone 11 med ett skärmskydd. Detta då de inte vill se den komma till skada, till exempel genom att den tappas och skärmen spricker. Den andra sortens ägare känner sig helt okej med att ta den risken.

Därför måste du fråga dig själv vilken sorts mobilägare du själv är. Känner du dig riskvillig och beredd att riskera att din dyrbara smartphone skadas? Detta är såklart inte roligt om det sker, vare sig skadan är mer åt det kosmetiska hållet eller ej! Därför bör du komplettera inköpet av din nya mobiltelefon med ett skärmskydd.

Argumenten för att köpa ett iPhone 11-skärmskydd

Det finns flera goda argument för att köpa ett iPhone 11 skärmskydd:

  • Du har just spenderat tusentals kronor på en ny mobiltelefon. Därför vill du ju säkerställa att denna investering hålls i bästa möjliga skick.
  • Ju bättre skick din smartphone är i när du ska byta mobiltelefon, desto mer pengar kan du få för den.
  • Om du skulle råka tappa din mobil och skärmen går sönder kommer reparationen vara kostsam. Såvida den inte går på din försäkring kommer du behöva betala tusentals kronor ytterligare för att få displayen lagad. Detta kommer såklart att känna som pengar i sjön.
  • Vet du med dig att du ibland kan vara ganska klumpig? Då kan du vilja köpa ett skärmskydd till din iPhone 11 bara för att vara på den säkra sidan.

Vanliga skäl till att mobilägare struntar i skärmskyddet

Vi tycker att skälen för att köpa ett iPhone 11-skärmskydd väger betydligt tyngre än anledningarna att inte göra det. Med detta sagt finns det även ett annat läger i denna fråga. Till de vanligaste skälen att mobilägare struntar i skärmskyddet hör bland annat att de tycker så här:

  • Jag har redan lagt tusentals kronor på mobiltelefonen och jag vill inte behöva betala mer för ett skärmskydd.
  • Jag gillar inte den känsla och det utseende som skärmskyddet ger. Framför allt gör luftbubblorna mig galen!
  • Min mobiltelefon känns mer otymplig med skyddet på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *